Diensten

Een prettige en gezonde werk- en leefomgeving creëren, Dat is wat we doen. Als schoonmaakmedewerkers zijn we onderdeel van jouw werk- en leefomgeving. En dat is handig. Want zo zien, voelen en ervaren we wat er nodig is voor de perfecte leef- en werkomgeving. Die kennis is de basis voor nieuwe ideeën, waarmee wij nog effectiever en klantgerichter aan de slag kunnen. Voor jou, en voor de wereld van morgen.

Volledig ontzorgd

  • Particuliere schoonmaak;
  • Interieur verzorging;
  • Toiletbeheer en sanitaire cleaning;
  • Verhuisschoonmaak;
  • Het leveren van handige handjes;
  • Glasbewassing.

Interieur verzorging

Heeft u het druk met werk? Of komt u gewoon niet toe aan de schoonmaak van u woning? Dan kunt u contact opnemen met ons en dan komen we bij u langs om uw huis brandschoon te maken. Wij maken uw huis spiek en span, zodat u fris in uw nieuwe huis kunt beginnen. Zowel periodiek als eenmalig.

Schoonmaken voor verkoop of verhuur

Wanneer u uw huis gaat verkopen of verhuren, wilt u natuurlijk dat het netjes wordt achtergelaten. Allesschoonmaak zorgt ervoor dat de kans wordt vergroot om de woning te verkopen of te verhuren. Dit doen wij door alles brandschoon en netjes te maken.

Kantoren en panden schoonmaken

Een schoon kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast verhoogt het de productiviteit van uw werknemers. Wij dragen hier graag ons steentje bij, door te zorgen dat uw kantoor schoon is.

Toiletbeheer en sanitaire cleaning;

Een evenement is pas echt een feestje, als de toiletten representatief en schoon blijven. Het is aan ons de schone taak om de toiletten tip top in orde te houden. Swingend met een toiletborstel en poetsdoek in de hand kun je dan ook tot in de late uurtjes op ons rekenen. of het nu binnen of buiten is, wij staan paraat en leveren met zorg een fris toilet af. Ook het toiletpapier en de handdoekjes vullen we tijdig aan.

Wanneer u snel extra handjes kunt gebruiken

Allesschoonmaak is jouwe partner in het snel leveren van handige handjes. Onze gemotiveerde professionals staan klaar om u te ondersteunen. Geen klus is te groot of te klein. Of het nu gaat om het schoonmaken van hotels en vakantieparken zijn zijn tot uw dienst! Snel schakelen is waar zij in uitblinken.

Glazenwasservice

Met de glazenwasservice van allesschoonmaak worden u ramen en kozijnen weer goed schoon gemaakt. Iedereen weet hoe fijn het is wanneer je weer thuis komt en je ramen en kozijn zien er stralend uit.